Autor Zeitgeista najavljuje novi serijal filmova

Zeitgeist-Media-FestivalDruštveni akivista i filmski stvaralac Piter Džozef, autor svetski poznate serije filmova „Zeitgeist“ - koja je prevedena na preko 40 jezika, prikazana u preko 150 zemalja i koju je pogledalo oko 300 miliona ljudi – objavio je da završava seriju filmova namenjenih buđenju društvene svesti kao trilogiju, a sada priprema novi komplet filmova pod nazivom „InterReflections“, („Međuodrazi“).

Read more...

USPEH ZEITGEIST MEDIJSKOG FESTIVALA 2012 U LOS ANĐELESU I ŠIROM SVETA!

Zeitgeist-Media-FestivalTokom vikenda, 5. avgusta 2012. neverovatan gest globalnog jedinstva i društveno svesnog umetničkog izraza je odjeknuo širom sveta, od Australije do Vankuvera u Britanskoj Kolumbiji.

Read more...

„ZEITGEIST DAN“ 2012

zday„ZEITGEIST DAN“ 2012 – POZIV ZA ORGANIZOVANJE DEŠAVANJA – DATUM ODRŽAVANJA GLAVNE GLOBALNE MANIFESTACIJE Z-DAN: 10. MART   Prijatelji, četvrti po redu, ovogodišnji Zeitgeist dan („Z-dan“) kao manifestacija globalnog podizanja svesti, nastupa za dva meseca. Kao jedna od najznačajnijih akcija koju organizujemo,  Z-dan je veliki istorijski uspeh u podizanju svesti javnosti sa godišnjim prosekom od 350 skupova u 60 zemalja sveta, svake godine od 2009.

Read more...

Piter Džozef i Zeitgeist pokret Izraela organizuju „ZFEST“ - okupljanje posvećeno svetskom miru i održivosti

IzraelZFEST

6. februara 2012. Zeitgeist pokret Izraela će u Tel Avivu biti domaćin dešavanja
posvećenog globalnom osvešćenju u kontekstu održivosti ljudske rase i svetskog mira.

Read more...

Piter Džozef na Artivist Filmskom Festivalu

artivist

Osmi po redu godišnji Filmski Festival Artivist u Njujorku završiće se zanimljivom diskusijom sa redtiteljom Piterom Džozefom o njegovom novom filmu, „Zeitgeist – Beyond the pale“, snazi Zeitgeist zajednice, i njegovom razmišljanju o ekonomskim i socijalnim revolucijama koje zahvataju planetu danas.

Read more...

Zeitgeist Srbija

E-pošta: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

www.zeitgeistsrbija.org