Ogranak Kragujevac

Eko Forest Festival

EkoFestZeitgeist Kragujevac na 'Šumskom festivalu'  Ponosni smo što možemo da se pohvalimo učešćem kako u aktivnostima tako i u organizaciji  prvog „Eko Forest festivala“ koji je održan na Bešnjaji od 17. do 21. maja 2012. godine.

Read more...

Z-dan 2012 Kragujevac

zmglobeDrugi put u nizu manifestacija Z-dan održana je u Kragujevcu sa veoma edukativnim programom. Lokacija je bila Studentski Kulturni Centar - Art Kafe. Pripreme su bile veoma temeljne što je na kraju i dalo najbolji mogući rezultat.

Read more...

Projekcija dokumentarnog filma "Zajmokratija"

EVENT SLICICA „Pokret u duhu vremena – Zeitgeist Kragujevac” u saradnji sa Studentskim kulturnim centrom, 8. februara organizovao je projekciju dokumentarnog filma “Zajmokratija” (Debtocracy). Film govori o problemima i uzrocima trenutno aktuelne grčke krize.

Read more...

99% i Zeitgeist Srbija u Kragujevcu

99%Subota 10.XII u 14h kod Zlatne Ruže Zeitgeist pokret i 99% ZAJEDNO u mirnom protestu pozivaju na prekopotrebnu reformu društvenog uređenja.

Read more...

Projekcija Zeitgeist Addendum, SKC - Kragujevac

zeitgeistJoš jedna uspešno organizovana akcija je iza nas. Ovoga puta u pitanju je sprovođenje projekcije filma Zeitgeist Addendum u prostorijama Studenskog Kulturnog Centra - Kragujevac.

Read more...

Zeitgeist Srbija

E-pošta: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

www.zeitgeistsrbija.org