Ogranak Subotica

POZIV

zmglobeUdruženje građana “Balans Studio” i Kancelarija za mlade srdačno Vas pozivaju na sastanak koji će se održati u KZM dana 13.06.2013. (četvrtak) u 17h. Molim Vas da svoj dolazak potvrdite najkasnije do 12.06

Read more...

POČINJEMO SA „CULTURE IN DECLINE“ U SUBOTICI

John McMurtrySNakon uspešne i zanimljive ponovne „majske“ promocije Ogranka pokreta Zeitgeist u Subotici , Zeitgeist pokreta u Srbiji i globalnog pokreta  nastavljamo sa aktivizmom u vidu projekcija sa diskusijama na teme

Opširnije

ZEITGEIST POKRET – SUBOTICA the Syndicate

 

John McMurtrySOkupljeni oko ideje da bi planeta Zemlja trebala biti proglašena zajedničkim nasleđem svih njenih stanovnika a koristeći naučni metod i tehnološka otkrića u službi društva i ljudskog napretka, okupljamo se, diksutujemo, obrazujemo se.

 

Opširnije

Z DAN 2013 SUBOTICA

 

John McMurtrySTreći po redu Z DAN u Subotici održan je 16. marta 2013. godine u bioskopskoj sali „Eurocinema“ bioskopa na Otvorenom Univerzitetu sa početkom u 17 časova.

 

Opširnije

ALEX DAN – Humanitarna akcija

zdansuboticaALEX DAN – Humanitarna akcija

Još jedna u nizu akcija Zeitgeist pokreta Subotica, kojom želimo da skrenemo pažnju na čovekov odnos prema životinjama u ovom slučaju prema psima, jer samo čovek koji sa uvažavanjem i poštovanjem ceni bića koja u neku ruku zavise od njega, može da bude društveno odgovorno biće koje uvažava i poštuje prirodu i ljude oko sebe.

Read more...

Zeitgeist Srbija

E-pošta: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

www.zeitgeistsrbija.org